Дитячий національно-патріотичний табір "Рейнджер кемп Україна" - 2023

У дусі патріотизму та виховання духу командності дений дитячий національно-патріотичний табір "Рейнджер кемп Україна" відбувся у місті Володимир, Волинської області. Табір діяв на протязі 7 неймовірно насичених днів. Цей захід став можливим завдяки підтримці Департаменту молоді та спорту Волинської обласної державної адміністрації.

За цей тиждень у липні 2023 року, 40 дітей із: м.Володимир, м.Нововолинськ, м.Устилуга, с.Зимне, с.Заріччя і навіть двоє дітей із столиці України м.Київ, були занурені у світ командної роботи, навчання, здобуття навичок та виховання. Одним із ключових аспектів табору було навчання домедичній допомозі (як цивільній так і тактичній), що стало не лише корисним, а й важливим навичками для майбутнього. Діти отримали базові знання та навички, які можуть врятувати життя в надзвичайних ситуаціях, зважаючи на ситуацію в Україні.

Спортивні змагання, такий турнір як американський футбол; імпровізований тир із використанням страйкбольних АЕГів, збагатили досвід учасників, сприяючи розвитку фізичних навичок, навичок безпечного поводження із зброєю. Важливою складовою були командоутворюючі ігри, зокрема така як «Битва народів» - розробка наших нструкторів для дитячого проекту у Карпатах.

Окрім цього, табір обов'язковою мірою включав ряд лекцій із патріотичною спрямованістю. Вони допомагали дітям зрозуміти важливість національної свідомості та давали можливість зануритися у історію своєї країни та її сучасності, адже саме зараз наші Збройні сили виборюють саме існування України як держави проти страшного та кривавого агресора.

Цей табір став справжньою так би мовити «лабораторією» для виховання справжніх патріотів, де кожна дитина мала можливість відчути себе частиною єдиної команди, розвивати свої здібності та відкривати нові горизонти в дусі патріотизму.

Учасники цього денного табору виявили величезний інтерес та ентузіазм під час кожної активності, і це свідчить про те, наскільки важливим було таке заходи для молодого покоління.

Дякуємо Департаменту молоді та спорту Волинської обласної державної адміністрації за підтримку та сприяння в проведенні цього унікального та корисного заходу. Їхня відданність патріотичному вихованню дітей відіграє важливу роль у формуванні майбутнього нації в т.ч. на Волині.

Денний табір "Рейнджер кемп Україна" став не лише місцем навчання, а й місцем створення незабутніх спогадів, які залишаться в серцях дітей надовго, надихаючи їх на подальші досягнення та відданість своїй країні.