Компанія GERA: підтримка спорту та активного відпочинку молоді

ГО "Зелений маяк" з радістю повідомляє про успішну співпрацю з українською компанією GERA, яка спеціалізується на пошитті високоякісного спортивного одягу та різних спортивних асесуарів. Завдяки їхній підтримці ми отримали комплекти регбійної форми відомих збірних, для дітей, які використовувалися під час різних спортивних заходів, включаючи турніри в нашому таборі "Маунтін Рейнджерс" у Карпатах та спортивні активності для молоді у місті Володимир.

Компанія GERA добре знає свою цінність до деталей, інноваційними технологіями у виробництві та використанні високоякісних матеріалів, що забезпечують комфорт і надійність під час активних тренувань та змагань. Регбійна форма, яку ми отримали, відзначилася не лише естетично привабливим дизайном і тематичністю але й функціональністю: вона стійка до зношування та комфортна для дітей під час інтенсивних спортивних ігор. Це дозволяє молодим спортсменам, як хлопцям так і дівчатам, відчувати себе впевнено та комфортно, зосереджуючи увагу на грі в регбі.

Ми щиро вдячні компанії GERA за їх підтримку у розвитку спорту серед дітей і молоді. Їхній внесок став важливою частиною наших зусиль у популяризації активного відпочинку та здорового способу життя. Окрім турніру "Кубок чотирьох" у Карпатах, форма була використана під час місцевих спортивних заходів у місті Володимирі, де також здобула багато схвальних відгуків серед дітей, як якістю так і своїм тематичним дизайном відповідно до "збірної", а їх 4-ри: Австралія, Нова Зеландія, Південна Африка, Англія.

ГО "Зелений маяк" дякує за  співпрацю компанії GERA, що вони повірили в нашу мету та нашу роботу із дітьми у спортивному руслі їхнього розвитку. Разом ми прагнемо створити більше можливостей для спорту серед молоді та сприяти їхньому активному, здоровому способу життя. Сподіваємось на нові спільні проекти, які принесуть ще більше користі нашим юним спортсменам та підтримають спортивні ініціативи громадської організації "Зелений маяк".

Дякуємо GERA за підтримку та внесок у розвиток дитячого та молодіжного спорту.

Авторка: Бормова Вероніка, ГО "Зелений маяк"