USAID - проект "ГОВЕРЛА"

14\12\2021 наша команда від ГО «Zелений маяк», у складі Бормовий Руслан та Кузін Євгеній, були у Луцьку на заході від Проєкту USAID "Підвищення ефективності роботи і підзвітності органів місцевого самоврядування" для громадських організацій та активістів з незвичною назвою заходу «ЗбіГОвисько», проекту «ГОВЕРЛА».

Спікерами від проекту  USAID "ГОВЕРЛА"  були Богдан Бойко та Анна Товстуха. На семінарі були в районі 20  представників ГО з різних громад Волинської області, які пройшли до проекту «ГОВЕРЛА». Володимир-Волинська громада якраз і потрапила до списку територій де реалізовуватиметься проект. Загалом до "ГОВЕРЛИ" потрапило 3 області: Львівська, Полтавська та Волинська.

На тренінгу було трохи робочих практичних занять в командах, де обговорювалися різні форми громадянської участі, співпраця із владою (союзною \ нейтральною, або навіть не "симпатизуючою"), про вплив ГО на вирішення певних проблем на місцях, роль громадянського суспільства і йог оможливості, та інші цікаві теми.

Класний та досить атмосферний захід і цікавими питаннями та практичними заходами. Ми вчимось щоб більш якісніше та масштабніше проводити заходи та реалізовувати проекти від нашої громадської організації.